promocions, promocions-h

Tertúlies a la fresca 2017

tertulies_2017_cartell

Peça breu que teatralitza un tast de vi. La història se situa en una sala de tast on es troben casualment dues amigues d’infància: en el present, una reputada sommelier i una actriu amb poca fortuna. La primera iniciarà a l’altra al món vinícola i insistirà en la capacitat del vi per evocar records: el paral·lelisme entre el tast i els seus records posarà en evidència la subjectivitat de les dues coses i qüestionarà fins a quin punt seguim sent els nens que vam ser.  En acabar l’obra, els assistents, que s’hauran familiaritzat amb el ritual del tast,  procediran a tastar un vi. En finalitzar, tindrà lloc una petita tertúlia amb les actrius i l’autora de l’obra.

FITXA ARTÍSTICA
Autora / Elisenda Guiu
Intèrprets / Lara Díez i Marta Codina

Data / Diumenge 16 de juliol
Horari / A les 19:30h. (Durada 60min.)

TIQUETS / 10 € RESERVA AQUI >>

Més informació i reserves: 630324578 – info@masardevol.net

* Places limitades *

 

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Buffer this page