Destacats, promocions, promocions-h

Tertúlies-tastos amb productors

El mes de març ve carregat d’activitats ideals per gaudir del Priorat i del seu producte estrella: el vi. Mas Ardèvol està situat entre costers de vinya i no hi ha lloc millor d’on gaudir d’una bona vesprada compartint experiències amb productors de la comarca.

La primera cita serà el dia 3 de març i ens acompanyaran els amics del Celler Masroig i els formatgers de la Serra del Tormo.

El Celler de Masroig, amb gairebé 100 anys d’història, manté l’essència i la personalitat del primer dia i ho acompanya amb els coneixements i la innovació del present. Fundat l’any 1917 és, actualment, un dels referents de la Denominació d’Origen Montsant, a la comarca del Priorat.

Els formatgers Serra del Tormo han volgut recuperar la millor tradició formatgera per donar forma a cada una de les seves peces. L’amor per la feina ben feta és el secret dels seus formatges, on terra i esforç es fusionen per crear un sabor excepcional.

PREU: l’activitat té un cost de 15€/persona

Reserves per telèfon al 630 324 578 o per correu electrònic a info@masardevol.net

IMPORTANT: podreu seguir totes les novetats sobre les tertúlies-tast del mes de març a través de les nostres xarxes socials.

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Buffer this page