Serveis i instal·lacions

La cuina, sopars de temporada

Mas d'Ardèvol, estiu 2004

A Mas Ardèvol fem una cuina de receptes prioratines segons els aliments de temporada. L’hort del mas i altres horts km.0 són l’origen principal de les verdures, flors i herbes amb els que elaborem els plats per tal de garantir productes frescos i de primera qualitat.

Escollim els nostres proveïdors amb molta cura i consciència i és per això que col·laborem amb aquests productors:

Carniceria Porqueres | Carn de porc ecològica del Priorat | www.calxerrit.cat

Formatges Serra del Tormo, km.0 | www.serradeltormo.cat

Xarcuteria Llorenç | Embotit d’alta qualitat, km.0 | www.xarcuteriallorens.com

 

Plats d’estacions càlides /
A la primavera podreu esmorzar truita d’espàrrecs del tros i per sopar, cabrit arrebossat com ho han fet sempre en aquestes terres.
 A l’estiu, us sorprendran el delicat gust de les flors de carbassó collides de l’hort del mas, tot just quan surt el primer raig de sol, i les amanides amb tocs d’altres cuines de la mediterrània.
Plats d’estacions fredes /
A la tardor, anem a collir bolets a la nostra finca just abans de cuinar-los per poder assaborir intensament el gust del sotabosc. 
I a l’hivern, quan fa fred, no hi res millor que la crema d’all i patata i les postres de menjar blanc (fet amb ametlles de nostra finca).
 Per entrar en calor a qualsevol hora, infusions de marialluïsa i herba fresca que agafem al moment de prendre.

Sopar a Mas Ardèvol

1r Plat + 2n Plat + Postre + Tè, infusió o cafè. Pots afegir el servei de sopar al fer la reserva o amb 48 hores d’antelació. Beguda no inclosa

Menú de temporada

28e/per persona
(iva inclòs)

Reservar

Sopar a Mas Ardèvol / Infantil

Petit entrant + Plat principal + Postre. Pots afegir el servei de sopar al fer la reserva o amb 48 hores d’antelació. Beguda no inclosa

Menú de temporada

15e/per nen
(iva inclòs)

Reservar
Email this to someonePrint this pageShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Buffer this page