Condicions de contractació

Reserves d’allotjament

Per a formalitzar la reserva a Mas Ardèvol, sol·licitem un pagament avançat del 30% del preu total de l’estada.
En casos puntuals com ponts, Setmana Santa i estades especials, és possible que sol·licitem pagar el 100% de l’estada per avançat.
La resta de l’import de l’estada, es liquidarà en arribar a Mas Ardèvol.

Les vies oficials de reserva són a través de la web mitjançant el motor de reserva AvaiBook, per telèfon o whatsapp, o per correu electrònic.

Acreditació i registre de viatgers

Les persones que s’allotgen en els establiments d’hostalatge ubicats a Catalunya, s’hi han de registrar obligatòriament. Article 2 de l’Ordre IRP/418/2010, de 5 d’agost, sobre l’obligació de registre i comunicació a la Direcció General de la Policia de les persones que s’allotgen als establiments d’hostalatge ubicats a Catalunya. El document nacional d’identitat és obligatori a partir dels catorze anys. Article 9.1 de la Llei orgànica 4/2015, de 30 de març, de protecció de la seguretat ciutadana.

A Mas Ardèvol disposem d’un servei de comunicat automàtic mitjançant lectura del DNI o Passaport original. La gestió del registre de viatgers manual, perquè el client no disposa de cap dels dos documents indicats, suposarà un suplement d’1€ en concepte de gestió administrativa.

Condicions de cancel·lació

El client té dret a cancel·lar la reserva confirmada, sense cap penalització, sempre que es faci abans dels 15 dies anteriors a la data d’arribada, llevat pacte del contrari.

La cancel·lació efectuada pel client dins els 15 dies anteriors a la data d’arribada donarà lloc a les següents penalitzacions, llevat de pacte del contrari:
– Cancel·lació fins a 72 hores abans: es cobrarà el 100% de l’import de la reserva.
– Cancel·lació entre 15 i 3 dies abans: es cobrarà el 30% de l’import de la reserva.

En cas que el client abandoni l’allotjament dies abans de l’estada contractada, no es farà abonament de cap import per part de Mas Ardèvol, llevat de pacte específic entre les parts.

Per a cancel·lacions de reserves efectuades entre el 22 de desembre i el 5 de gener, setmana santa i ponts, no es retornarà l’import pagat com a reserva-fiança (30% de l’estada).

Allotjament amb animals

Mas Ardèvol disposa de tres habitacions on és possible allotjar-se acompanyat de la seva mascota.

Tanmateix, aquest servei es permet respectant unes condicions d’higiene i de manteniment de l’habitació i tot el seu equipament.

Per venir acompanyat de la seva mascota, ha de notificar-ho de forma específica per whatsapp al +34 630 324 578 per a què li puguem verificar la disponibilitat del servei en el moment de la reserva.

Aquest servei comporta un import addicional de 9€ + IVA per animal/dia, i està subjecte a una fiança de 100€ que s’abonarà a l’inici de l’estada i serà retornat en el moment del check-out en haver comprovat l’estat de l’habitació.